بازارچه‌های تخصصی صنایع‌دستی موجب خرید مستقیم از تولیدکننده می‌شود

یک هنرمند رشته خراطی معتقد است که راه‌اندازی بازارچه‌های تخصصی صنایع‌دستی موجب می‌شوند، مشتری مستقیم از تولیدکننده خرید کند و محقق شدن این کار، نیازمند حمایت جدی مسئولان است.

به ‌گزارش میراث‌آریا، محمدعلی جلالی هنرمند قمی که به همراه همسرش زینب صباغیان در رشته خراطی (چوب‌تراشی) فعال است و در غرفه استان قم در سی‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی تهران تولیدات خود را عرضه کرده، ساکن بخش فردو (شهرستان کهک) است، روز جمعه ۲۵ آبان ۱۴۰۳ به پرسش‌های خبرنگار میراث‌آریا پاسخ داد. 

این هنرمند قمی گفت: مدتی است به همراه همسرم در زمینه ساخت محصولات چوبی مانند تولید ساعت‌های چوبی و چراغ‌های روی‌میزی در قالب گروه هنری «مون‌چوب» فعالیت می‌کنیم که به دلیل جذابیت هنرهای چوبی، توانسته‌ایم، بازار کار خود را توسعه بدهیم و بتوانیم علاوه بر داخل کشور، مشتریانی از کشورهای آلمان و عراق داشته باشیم.

او که خود چندین سال است در هنر عکاسی نیز فعالیت می‌کند، تصریح کرد: به همراه همسرم توانسته‌ایم، در خارج از کشور نیز بازاریابی کنیم و یکی از اهداف ما صادارات است.

جلالی شرکت در چنین نمایشگاه‌هایی را فرصتی برای معرفی صنایع‌دستی و هنرهای سنتی عنوان و بیان کرد: کالا هر چه با ارزش هم باشد؛ اما بدون معرفی و تبلیغ نمی‌تواند بازار فروش خود را پیدا کند، از این‌رو مهم، معرفی کالا و شناخت مردم از ویژگی‌های آن است.

این هنرمند فعال در عرصه صنایع‌دستی تأکید کرد: باید تلاش و کوشش کنیم، در بسترهای موجود در عرصه مجازی به تبلیغ و معرفی هنرهای صنایع‌دستی بپردازیم تا بتوانیم بازار فروش به دست بیاوریم.

او خاطرنشان کرد: وجود چنین نمایشگاهی به هنرمند کمک می‌کند، به معرفی تولیدات خود بپردازد تا بتواند تولیدات خود را افزایش دهد.

جلالی همچنین گفت: یکی از کارهای مهم در این عرصه ایجاد بازارچه‌های تخصصی صنایع‌دستی در سطح استان قم است؛ چرا که بازارچه‌های تخصصی صنایع‌دستی باعث می‌شوند، مشتری مستقیم از تولیدکننده خرید کند و برای تحقق این کار نیازمند حمایت جدی و برنامه‌ریزی مسئولان در این زمینه هستیم.  

این هنرمند قمی، با اشاره به این که فعالیت‌شان در روستای فردو است، گفت: برای توسعه کارمان، نیازمند حمایت مسئولان هستیم و با حمایت مسئولان می‌توانیم کار خود را توسعه دهیم و اشتغالزایی در روستا نماییم.

او بیان کرد: ما مهاجرت معکوس کرده‌ایم و در حال حاضر ساکن روستای فردو (شهرستان کهک) در استان قم هستیم که در حدود ۶۰ کیلومتری شهر قم واقع شده است و به همراه همسرم در کارگاه خودمان مشغول به تولید مصنوعات چوبی هستیم.  

محمدعلی جلالی هنرمند قمی متولد سال ۱۳۷۳ است و در استان قم، شهرستان کهک، بخش فردو ساکن است و محصولات صنایع‌دستی خود را در رشته خراطی (چوب‌تراشی) با عنوان «‌مون‌چوب» به بازار عرضه می‌کند و نشانی تارنمای (سایت) محصولات این زوج هنری https://moonchoob.ir است.

جلالی همچنین یکی از عکاسان خبری مطرح و دارای کارشناسی ارشد عکاسی است که تاکنون در چندین جشنواره در این زمینه موفق به کسب رتبه شده است.

بازارچه‌های تخصصی صنایع‌دستی موجب خرید مستقیم از تولیدکننده می‌شود
زینب صباغیان

زینب صباغیان نیز دارای کارشناسی ارشد مترجمی زبان انگلیسی و مدرس زبان انگلیسی است.

لازم به ذکر است، سی‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی تهران با حضور هنرمندان و فعالان بخش صنایع‌دستی ۳۱ استان کشور در سالن‌های ۷، ۸، ۹، ۱۰ و ۲۷ محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران از ۲۳ تا ۲۶ آبان‌ماه جاری از ساعت ۹ تا ۱۸ برای بازدید عموم دائر است.

غرفه استان قم در سالن‌های ۸ و ۹ قرار دارد. نشانی اینترنتی این نمایشگاه https://ihcshow.ir است.

نمایشگاه مذکور در بخش‌هایی مانند نساجی سنتی، پوشاک سنتی، چاپ‌های سنتی، کاشی سنتی، سفال و سرامیک، صنایع چرمی، صنایع‌دستی فلزی، صنایع‌دستی چوبی و حصیری، صنایع‌دستی دریایی، صنایع‌دستی سنگی، طراحی و نقاشی سنتی، میناکاری و ... برگزار می‌شود.

محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران، دارای سه درِ ورودی است که دو درِ جنوبی و جنوب‌غربی از سمت خیابان سئول و درِ شمالی از بزرگراه شهید چمران است.

انتهای پیام/

کد خبر 1403082601849
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha